Lansarea lui iPhone 6 a adunat cozi uriașe În fața magazinelor Apple din Întreaga lume

1.091 ori
<b>Lansarea lui iPhone 6 a adunat cozi uriașe În fața magazinelor Apple din Întreaga lume</b>Ieri, 19 septembrie, a fost ziua în care Apple a lansat comercial noua gamă de terminale iPhone 6 ce conține atât un model de 4.7 inch, cât și o versiune phablet numită iPhone 6 Plus. Cum era de așteptat, lansarea noii generații iPhone a atras ca...

Ieri, 19 septembrie, a fost ziua în care Apple a lansat comercial noua gamă de terminale iPhone 6 ce conține atât un model de 4.7 inch, cât și o versiune phablet numită iPhone 6 Plus. Cum era de așteptat, lansarea noii generații iPhone a atras ca un magnet publicul, în fața magazinelor formându-se cozi uriașe.

Cu toate că lansarea noului iPhone 6 nu a avut loc în toată lumea, printre locațiile în care acesta a debutat pe cale oficială s-a numărat Londra, Berlin, Sydney, New York, Hong Kong, Tokyo și multe alte orașe din America, țara de origine unde design-ul lui iPhone 6 a fost dezvoltat.

Coada la iPhone 6

Printre specificațiile lui iPhone 6 regăsim acum un procesor Apple A8, 1 GB memorie RAM, un nou senzor foto de 8 megapixel, cel de pe iPhone 6 Plus sosind și cu stabilizare optică a imaginii, un chip NFC pentru Apple Pay, cât și noul sistem de operare iOS 8 ce a debutat de curând și pentru ceilalți utilizatori de terminale lansate pe piață în trecut.

​Coada la iPhone 6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×