Noul browser mobil Iris 1.1.0 ofera cea mai completa experienta de navigare

1.252 ori
<b>Noul browser mobil Iris 1.1.0 ofera cea mai completa experienta de navigare</b>Expertii in tehnologia browserelor web Torch Mobile au anuntat la Mobile World Congress 2009 lansarea versiunii 1.1.0 a lui Iris Browser, soft care a dobandit numeroase distinctii. Browserul functioneaza pe telefoanele Windows Mobile si va exista si o...

Expertii in tehnologia browserelor web Torch Mobile au anuntat la Mobile World Congress 2009 lansarea versiunii 1.1.0 a lui Iris Browser, soft care a dobandit numeroase distinctii.

Browserul functioneaza pe telefoanele Windows Mobile si va exista si o versiune pentru platforma Windows CE. Puteti descarca noul Iris Browser 1.1.0 pentru Windows Mobile 5 si 6 de la aceasta adresa  si trebuie ca sa aflati ca browserul foloseste un engine bazat pe Webkit, care incarca site-urile la fel de bine ca si cele vizualizate pe PC.

Iris 1.1.0 suporta controlul prin intermediul unui ecran touch sau cu ajutorul unui cursor de mouse, oferind si functionalitate zoom. De asemenea, browserul vine cu ferestre multiple si taburi, suport pentru numeroase limbi straine si o interfata customizabila, cu efecte speciale personalizate. Printre specificatiile sale se mai numara si suportul pentru pluginuri, Flash Lite, functii avansate de securitate, WML si XHTML, plus compatibilitatea cu iPhone.

Sursa: Prnewswire.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×