Motorola produce un telefon cu touchscreen de mari dimensiuni, include camera Kodak

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.048 ori
<b>Motorola produce un telefon cu touchscreen de mari dimensiuni, include camera Kodak</b>Sa fie oare Moto gata de a lansa un terminal high end dotat cu ecran touch de mari dimensiuni si o camera performanta? Dupa handseturile prezentate la MWC 2009 am zice ca nu... Totusi gigantul american ne pregateste ceva interesant. Terminalul din...

Sa fie oare Moto gata de a lansa un terminal high end dotat cu ecran touch de mari dimensiuni si o camera performanta? Dupa handseturile prezentate la MWC 2009 am zice ca nu... Totusi gigantul american ne pregateste ceva interesant.

Terminalul din imaginea de mai sus vine cu un display touchscreen de mari dimensiuni, o camera Kodak de 5 megapixeli, TV out, blitz Xenon, iar surse online afirma ca acesta va fi primul telefon Android Moto. Lipsa tastelor "Home" sau "Back" din partea frontala ne fac sa credem ca acest lucru e putin probabil, dupa cum e improbabila si includerea lui Windows Mobile 6.5 printre specificatii, in lipsa butonului Start.

Exista totusi posibilitatea ca tastele mentionate mai sus sa fie "ascunse" in lateralul handsetului, de vreme ce Motorola nu va risca sa doteze un astfel de telefon promitator cu un OS produs de ei. Sa speram ca imaginea este reala si ca terminalul nu va fi obisnuita dezamagire marca Motorola.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×