Noul centru R&D Xiaomi din Finlanda este inaugurat oficial și are ca focus dezvoltarea de tehnologii foto

530 ori
<b>Noul centru R&D Xiaomi din Finlanda este inaugurat oficial și are ca focus dezvoltarea de tehnologii foto</b>La mijloc de lună iulie aflam faptul că cei de la Xiaomi pregătesc o extindere a centrelor R&D pe plan european odată cu ridicarea unei astfel de filiale în Finlanda. Eram informați în momentul cu pricina legat de activitatea pe care

La mijloc de lună iulie aflam faptul că cei de la Xiaomi pregătesc o extindere a centrelor R&D pe plan european odată cu ridicarea unei astfel de filiale în Finlanda. Eram informați în momentul cu pricina legat de activitatea pe care inginerii o vor avea și anume dezvoltarea de soluții și tehnologii foto pentru viitoare smartphone-uri - segment pe care iată gigantul chinez îl pune în focus.

Aici vor fi dezvoltate viitoare camere foto ce vor ajunge pe telefoanele companiei, dar și algoritimi foto, tehnologii de tip machine learning, dar și soluții de procesare foto și video. Xiaomi a declarat că acest centru R&D din Tampere, Finlanda aduce laolaltă cea mai mare echipă de specialiști foto, 20 persoane la număr, dar care va continua să crească în perioada următoare.

În mod interesant, Xiaomi încurajează aceste echipe dar și pe angajați să găsească soluții pe cont propriu. Tehnologiile și soluțiile ce vor fi dezvoltate aici vor ajunge în mâinile a milioane de utilizatori și fani din jurul lumii, fapt ce pentru compania chineză reprezintă o motivație absolută. Așteptăm și primul produs dezvoltat de către acest centru R&D și detalii despre telefonul ce va inaugura tehnologia.

Apropo de telefoane, pe 5 noiembrie ni se pregătește lansarea lui Mi CC9 Pro - smartphone cu setup Penta-Camera în spate și zoom optic 5x! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×