Xiaomi Mi CC9 Pro va avea display curbat OLED și cameră selfie de 32 mpx; Apar mostre foto de zoom

2.144 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Pro va avea display curbat OLED și cameră selfie de 32 mpx; Apar mostre foto de zoom</b>Dezvăluirile continuă pentru Xiaomi Mi CC9 Pro și la doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că acest device va sosi pe plan european sub denumirea de Mi Note 10, iată că descoperim o altă noutate

Dezvăluirile continuă pentru Xiaomi Mi CC9 Pro și la doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că acest device va sosi pe plan european sub denumirea de Mi Note 10, iată că descoperim un alt detaliu la fel de interesant. După cum spune și titlul, acest Mi CC9 Pro va avea un ecran curbat, detaliu confirmat și de către teaser-ul pe care îl puteți vedea în cadrul acestui articol. 

Xiaomi Mi CC9 Pro

Din câte reușim să aflăm este vorba aici despre un panou de 6.47 inch cu rezoluție FullHD+ și tehnologie OLED, iar legat de curbură - aceasta pare a fi mai rezonabilă și nu extremă precum avem pe Vivo NEX 3 de exemplu. Aflăm și că telefonul aduce un decupaj picătură în zona superioară, acolo unde se află o cameră selfie de 32 mpx ce va realiza capturi prin tehnologia Pixel Bining. 

De asemenea, leak-ul de față ne aduce la pachet și o serie de mostre foto de zoom - dezvăluindu-se astfel faptul că Xiaomi Mi CC9 Pro oferă atât zoom optic 5x, cât și zoom hibrid 10x. Avem fotografiile adunate în galeria de mai sus și trebuie să vă uitați după simbolul din colțul stânga jos a imaginilor pentru a știi la ce nivel de zoom au fost realizate (standard, 2x, 5x, 10x).

Noul telefon de la Xiaomi se va lansa pe data de 5 noiembrie în China și un detaliu pe care sigur îl veți aprecia este că ni se oferă și jack audio 3.5 mm la bord. Așteptăm acum detalii despre prețuri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×