Apple își prezintă rezultatele financiare din trimestrul 4 2019! Venituri de 12.5 miliarde de dolari doar din servicii

728 ori
<b>Apple își prezintă rezultatele financiare din trimestrul 4 2019! Venituri de 12.5 miliarde de dolari doar din servicii</b>În ultimele ore Apple a ieșit în public pentru a-și dezvălui rezultatele financiare înregistrate în trimestrul 4 din 2019, perioadă ce acoperă intervalul 1 iulie - 30 septembrie și în care gigantul din Cupertino a ajuns la

În ultimele ore Apple a ieșit în public pentru a-și dezvălui rezultatele financiare înregistrate în trimestrul 4 din 2019, perioadă ce acoperă intervalul 1 iulie - 30 septembrie și în care gigantul din Cupertino a ajuns la venituri trimestriale în valoare de 64 miliarde de dolari. Vorbim aici despre o creștere cu 2% a veniturilor comparativ cu aceeași perioadă din 2018, iar din rândurile de mai jos aflăm și care au fost cele mai profitabile segmente. 

Ei bine, printre acestea avem în primul rând segmentul de servicii care a generat venituri în valoare de 12.5 miliarde de dolari în acest trimestru încheiat, depășind astfel veniturile rezultate din zona iPad, Mac și Purtabile. Se așteaptă ca aceste cifre să crească și mai mult în perioada următoare, asta pentru că de mâine 1 noiembrie debutează serviciul de streaming video Apple TV+.

Aflăm și că Apple Music a adus mai mulți bani decât oricând în trimestrul 4, iar Apple Pay pe de altă parte ar domina piața. Clienții companiei continuă să își încheie abonamente pentru serviciile puse la dispoziție, iar în momentul de față ar exista 450 milioane de asemenea abonamente plătite active la nivelul întregului portofoliului de servicii. Curând această cifră va trece de 500 milioane.

Un alt segment ce merge la fel de bine sau poate chiar mai bine de atât este cel al purtabilelor acolo unde creșterea de la an la an a fost mai mare decât în cazul serviciilor Apple. Acest segment a generat venituri în valoare de 6.5 miliarde dolari în trimestrul 4 din 2019. 

Cât despre telefoane, aflăm că vânzările iPhone au scăzut cu 9% în trimestrul 4 din 2019, scădere mult mai mare comparativ cu trimestrele trecute. Cu toate acestea, Tim Cook este optimist cu privire la o creștere programată pentru primul trimestru din 2020. Potrivit zvonurilor recente, în prima parte a anului viitor Apple are în plan să lanseze iPhone SE 2, un terminal compact ce ar putea fi upgrade-ul ideal pentru actualii posesori de iPhone 6s sau iPhone 7. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×