Samsung Galaxy S11 ar veni cu "Space Zoom", o tehnologie ce duce în sfârşit zoom-ul la un nou nivel; Ce înseamnă asta?

1.508 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar veni cu "Space Zoom", o tehnologie ce duce în sfârşit zoom-ul la un nou nivel; Ce înseamnă asta?</b>ASamsung Galaxy S11 se anunţă cu adevărat un telefon special şi unul care nu va mai face compromisuri, mai ales la cameră. Azi aflăm că la Letsgodigital că Samsung a înregistrat dreptul asupra denumirii "Space Zoom",

ASamsung Galaxy S11 se anunţă cu adevărat un telefon special şi unul care nu va mai face compromisuri, mai ales la cameră. Azi aflăm că la Letsgodigital că Samsung a înregistrat dreptul asupra denumirii "Space Zoom", indicând o tehnologie specială de zoom pentru viitorul flagship. Avem detalii mai jos.

Pe 6 noiembrie 2019, sud-coreenii au înregistrat un trademark la Biroul de Proprietăţi Intelectuale UE pentru "Space Zoom". Judecând după documentele ajunse online, pare să fie vorba despre o funcţie de zoom hibrid. Telefoane ca Huawei P30 Pro şi Oppo Reno 10X Zoom oferă aşa ceva la ora actuală. Acest trend ar putea ajunge şi pe alte telefoane în curând.

Brevet Samsung

Samsung a cam pierdut trenul la zoom în 2019, oferind doar telefoane cu zoom optic 2X, în vreme ce OnePlus are zoom optic 3X pe telefoanele sale noi, Huawei are 5X şi Xiaomi sau Oppo au făcut la rândul lor acelaşi salt. Auzisem zvonuri că pe lângă o cameră de 108 megapixeli, Galaxy S11 va aduce şi o cameră cu zoom optic 5X, sau chiar mai mult.

Revenind totuşi la "Space Zoom", denumirea ne intrigă, mai ales că Samsung a cochetat recent cu selfie-urile din cosmos. Pasiunea pentru astronomie se reflectă în noile proiecte, mai ales că Galaxy S11 ar avea camera dezvoltată sub numele de cod "Hubble". Îmi imaginez că zoom-ul va trebui să fie cu adevărat special ca să merite aceste asocieri. Posibil să vedem şi ceva funcţionalităţi de Astro Fotografie, dacă tot a deschis Pixel 4 balul cu aşa ceva.

Am aflat recent şi că Galaxy S11 ar putea debuta pe 18 februarie 2020, că ar include multiple camere 3D ToF și că ar putea avea 3 camere selfie. Puteţi vedea documentele lui Space Zoom aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×