Noul CEO Samsung cauta soluții software mai eficiente, Îndeamnă la progrese În această zonă

1.160 ori
<b>Noul CEO Samsung cauta soluții software mai eficiente, Îndeamnă la progrese În această zonă</b>în cazul în care nu știați, Samsung are un nou CEO, în persoana lui Kwon Oh-hyun, iar cu ocazia inaugurării acestui nou oficial, acesta a ținut un discurs în care a pus accentul pe zonele unde Samsung trebuie să progreseze. &nbsp; Kwon Oh-hyun a...

în cazul în care nu știați, Samsung are un nou CEO, în persoana lui Kwon Oh-hyun, iar cu ocazia inaugurării acestui nou oficial, acesta a ținut un discurs în care a pus accentul pe zonele unde Samsung trebuie să progreseze.

Kwon Oh-hyun a menționat zona de software și nevoia de evoluție și de noi experiențe pentru utilizator. Aici sunt total de acord, mai ales având în vedere cât de mult au așteptat utilizatorii lui Samsung Galaxy S II și Galaxy Note actualizarea la Android 4.0 ICS. și asta ca să nu mai vorbim de faptul că utilizatorii lui Galaxy Tab (toate versiunile din 2011) au fost neglijați în privința actualizării, asta pentru că Samsung să vândă mai multe unități Galaxy Tab 2 cu Android 4.0 preinstalat. Să sperăm că vorbele CEO-ului vor fi ascultate și că Samsung nu se va culca pe laurii victoriei, fiind acum cel mai mare producător de telefoane.

în primul trimestru al acestui an, Samsung a depășit și Apple, devenind compania cu cele mai bune vânzări de smartphone-uri. și totuși, TouchWiz nu este o experiență atât de apreciată de utilizatori. E drept că pe Galaxy S III se cunoaște o evoluție, dar întrebați un utilizator Android dacă prefera OS-ul stock sau cu TouchWiz și veți știi deja ce va răspunde... în schimb, tot respectul pentru Samsung și soluțiile lor speciale destinate lui S-Pen și Galaxy Note, în Premium Suite. Acolo au arătat că se poate să creezi softuri bune și originale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×