Modelele Samsung Galaxy Note 7 care le vor înlocui pe cele cu probleme vor avea un indicator de baterie verde

1.177 ori
<b>Modelele Samsung Galaxy Note 7 care le vor înlocui pe cele cu probleme vor avea un indicator de baterie verde</b>Teoretic din data de 19 septembrie, noile versiuni actualizate Samsung Galaxy Note 7 ar urma să ajungă pe mâinile clienților ce au decis să returneze terminalele ca urmare a riscului crescut de explozie datorită bateriei-problemă. Pe lângă marcajele speci

În mod interesant, noile variante de Galaxy Note 7, care le vor înlocui pe cele cu probleme îşi vor semnala identitatea diferită prin câteva metode. În primul rând, se pare că vor avea un "S" albastru gravat pe cutie şi apoi şi un indicator verde pentru baterie. Acel "S" ar veni de la "Safety" ("Siguranţă").

În acest moment indicatorul de baterie al lui Galaxy Note 7, cel care se află în zona dreapta-sus a ecranului are colorit alb. Schimbarea spre verde ar permite clienţilor să facă diferenţa între unităţile cu probleme cu bateria şi cele noi, fără potenţial exploziv. Noua versiune va debuta în Coreea de Sud de pe 19 septembrie şi nu ştim încă o perioadă clară când vor ajunge şi în Europa.

E posibil ca un întreg grup de antropologi, analişti, reprezentanţi PR şi parerologi să se fi întrunit şi să fi făcut brainstorming, luând decizia ca un simbol verde va linişti utilizatorul cu privire la funcţionarea bateriei. Între timp va fi oferită şi o actualizare software, care va limita încărcarea lui Note 7 la 60%, pentru a evita exploziile, cel putin in Coreea de Sud. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×