Samsung înregistrează noi proprietăţi intelectuale ce par să indice sosirea unui scanner de iris pe Galaxy Note 6

1.111 ori
<b>Samsung înregistrează noi proprietăţi intelectuale ce par să indice sosirea unui scanner de iris pe Galaxy Note 6</b>Lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note  ar urma să fie pregătită pentru această vară, iar între timp aflăm și informații despre specificațiile posibile pe care le-am putea primi la pachet. Astăzi se aduce în discuție posibilitatea ca noul phablet să

Cred că de 2 ani tot stăm sub spectrul sosirii unui scanner de iris pe telefoanele mobile moderne, ca înlocuitor de scanner de amprente. Dacă Microsoft a încercat marea cu degetul cu un sistem de autentificare oculară pe Lumia 950, pe modelele Samsung nu am văzut încă o astfel de dotare. Ei bine, un nou trademark Samsung pare să indice sosirea acestei funcţii.

E vorba despre o proprietate intelectuală înregistrată în Uniunea Europeană şi care confirmă sosirea unui aşa numit "Samsung Iris" şi "Samsung Eyeprint" în portofoliul Samsung. Asociem această informaţie cu zvonurile ce dau drept sigur un scanner de iris pe Galaxy Note 6 şi povestea începe să prindă contur. Aşteptam acel phablet cu stylus în august cel târziu şi iulie cel devreme.

Rămâne de văzut dacă vom primi şi scanner de iris şi scanner de amprente, pentru că utilizarea simultană a celor două ar face destul de anevoioasă deblocarea. Vestea bună e că dacă amprenta mai poate fi falsificată în ziua de azi, cu irisul e ceva mai greu. Sperăm că tehnologia să fie mai bine pusă la punct decât Face Unlock, care la debutul pe Android dădea greş des.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×