Noul film despre viaţa lui Steve Jobs produs de Aaron Sorkin se dovedeşte a fi o dezamăgire la capitolul box office

648 ori
<b>Noul film despre viaţa lui Steve Jobs produs de Aaron Sorkin se dovedeşte a fi o dezamăgire la capitolul box office</b>Deşi &icirc;n prima fază, la debutul sau limitat &icirc;n c&acirc;teva cinematografe, pelicula "Steve Jobs" str&acirc;ngea sume destul de rezonabile, se pare că la lansarea pe scară largă numerele nu au arătat la fel de bine. &nbsp; &nbsp; Filmul...

Deşi în prima fază, la debutul sau limitat în câteva cinematografe, pelicula "Steve Jobs" strângea sume destul de rezonabile, se pare că la lansarea pe scară largă numerele nu au arătat la fel de bine.

Filmul regizat de Danny Boyle şi cu Michael Fassbender în rol principal a strâns doar 7.3 milioane de dolari în primul său weekend de disponibilitate în cinematografele din SUA. Astfel el ajunge pe locul 7 la capitolul box office, într-o perioadă dominată de filme de groaza ce anticipează Halloween-ul. Suma e doar cu puţin mai mare decât cele 6.7 milioane cu care a debutat "Jobs", cu Ashton Kutcher în rol principal în 2013.

Aşteptările erau ca noul Steve Jobs să conducă clasamentul în acest weekend, mai ales după debutul limitat cu cinematografe locale împânzite de fani. Diferenţa e uriaşă faţă de ultimul film produs şi scris de Aaron Sorkin, The Social Network, care a strâns peste 22 de milioane de dolari în primul său final de saptamana. Tim Cook şi Jony Ive s-au declarat în multiple rânduri nemulţumiţi de felul în care sunt prezentate evenimentele din film, iar văduva lui Jobs, Laurene Powell a încercat chiar să îi boicoteze producţia.

Singura persoană câştigată în mod clar în această ecuaţie e Michael Fassbender, care poate lua Oscarul fie pentru acest rol, fie pentru Macbeth, care e şi el acum în cinematografe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×