Analiștii nu se declară impresionați de noul smartphone HTC One A9, îl consideră drept un device decent

1.042 ori
<b>Analiștii nu se declară impresionați de noul smartphone HTC One A9, îl consideră drept un device decent</b>HTC One A9 este unul dintre terminalele ce are parte aproape zilnic de c&acirc;te un articol &icirc;n presa online, telefon proaspăt lansat săptăm&acirc;na trecută. &Icirc;n ciuda declarațiilor din partea CEO-ului companiei, cum că acest device este...

HTC One A9 este unul dintre terminalele ce are parte aproape zilnic de câte un articol în presa online, telefon proaspăt lansat săptămâna trecută. În ciuda declarațiilor din partea CEO-ului companiei, cum că acest device este destul de bun pe cât să înlocuiască chiar și un iPhone, se pare că analiștii nu sunt impresionați.

Aflăm că numeroși analiști din SUA consideră acest device drept unul decent, și nicidecum unul menit să întoarcă soarta unei companii ca și HTC. Cu un preț promoțional de 400$ pentru modelul de 32 GB, noul One A9 vine cu dotări mid-range pe care în tabăra unor companii ca și Huawei, Meizu sau Xiaomi, le întâlnim chiar și pe device-uri de 200 dolari.

Pentru că tot am ajuns la dotările tehnice, vă amintim că acest device sosește cu display Full HD de 5 inch, procesor octa-core Snapdragon 617, 2 sau 3 GB memorie RAM și cameră foto de 13-megapixeli. Deși design-ul telefonului nu este rău, prețul devine punctul negativ principal în această ecuație.

După cum vă informam chiar aici, evoMAG tocmai a listat modelul HTC One A9 la un preț de 2.750 lei, sumă destinată versiunii cu 2 GB RAM.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×