Gionee Elife S6 va sosi pe piaţa luna viitoare; Apar primele teasere şi specificaţii

Autor:  | Publicat în:  Gionee 742 ori
<b>Gionee Elife S6 va sosi pe piaţa luna viitoare; Apar primele teasere şi specificaţii</b>Gionee e gata să lanseze un nou model din seria Elife S, după cum o arată şi o serie de teasere pe care le vedeţi mai jos. Se pare că terminalul va sosi pe 16 noiembrie şi ar putea fi asociat cu un model ce a primit deja certificarea TENAA. &nbsp;...

Gionee e gata să lanseze un nou model din seria Elife S, după cum o arată şi o serie de teasere pe care le vedeţi mai jos. Se pare că terminalul va sosi pe 16 noiembrie şi ar putea fi asociat cu un model ce a primit deja certificarea TENAA.

E vorba despre GN9007, ce era certificat de autoritatea chineză în luna august. Teaserele par să indice că noul venit nu va fi nici "măr", nici "ciocan" şi nici "orez", ultima probabil o referire la Xiaomi. Dacă Gionee Elife S6 e cu adevărat GN9007, atunci el va avea un procesor MediaTek octa core de 1.3 GHz şi un ecran AMOLED de 5 inch, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

În spate se va afla o cameră de 13 MP, iar în faţă o cameră selfie de 8 MP. În bună tradiţie Gionee, handsetul va avea grosime şi greutate scăzută, cu o talie de 6 mm şi greutate de 124 de grame. Ca OS vom primi Android 5.1 Lollipop cu Amigo 3.1 aplicat peste drept UI. Să vedem şi din ce material va fi fabricat acest nou venit şi dacă îl vom vedea şi integrat local.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×