Noul firmware Nokia 5800 XpressMusic vine cu scrolling kinetic, un nou ecran Home

Autor:  | Publicat în:  Software 3.526 ori
<b>Noul firmware Nokia 5800 XpressMusic vine cu scrolling kinetic, un nou ecran Home</b>Iata ca deja venerabilul Nokia 5800 XpressMusic primeste un nou update de firmware, care aduce cateva functii in plus pe terminalul care a inaugurat platforma S60 5th Edition cu peste un an in urma. Acest update nu este obisnuitul bug fix sau software-ul...

Iata ca deja venerabilul Nokia 5800 XpressMusic primeste un nou update de firmware, care aduce cateva functii in plus pe terminalul care a inaugurat platforma S60 5th Edition cu peste un an in urma.

Acest update nu este obisnuitul bug fix sau software-ul minor peste care trecem cu vederea, ci un upgrade important al functiilor telefonului. Astfel, aflam ca Nokia 5800 beneficiaza de scrolling kinetic prin release-ul v40, plus un nou eran Home care aduce cu cel de pe modelul 5530. De asemenea, softul va implementa si o functie care trece automat la input via QWERTY atunci cand handsetul este folosit in mod landscape.

Upgrade-ul de firmware pare prilejul perfect pentru a testa Nokia Software Updater, compatibil acum cu Windows 7 si trebuie sa aflati ca acest software nu este inca disponibil pentru toti clientii, dar cu putina rabdare, va va veni si dumneavoastra randul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×