Noul firmware Nokia 5800 XpressMusic vine cu scrolling kinetic, un nou ecran Home

3.588 ori
<b>Noul firmware Nokia 5800 XpressMusic vine cu scrolling kinetic, un nou ecran Home</b>Iata ca deja venerabilul Nokia 5800 XpressMusic primeste un nou update de firmware, care aduce cateva functii in plus pe terminalul care a inaugurat platforma S60 5th Edition cu peste un an in urma. Acest update nu este obisnuitul bug fix sau software-ul...

Iata ca deja venerabilul Nokia 5800 XpressMusic primeste un nou update de firmware, care aduce cateva functii in plus pe terminalul care a inaugurat platforma S60 5th Edition cu peste un an in urma.

Acest update nu este obisnuitul bug fix sau software-ul minor peste care trecem cu vederea, ci un upgrade important al functiilor telefonului. Astfel, aflam ca Nokia 5800 beneficiaza de scrolling kinetic prin release-ul v40, plus un nou eran Home care aduce cu cel de pe modelul 5530. De asemenea, softul va implementa si o functie care trece automat la input via QWERTY atunci cand handsetul este folosit in mod landscape.

Upgrade-ul de firmware pare prilejul perfect pentru a testa Nokia Software Updater, compatibil acum cu Windows 7 si trebuie sa aflati ca acest software nu este inca disponibil pentru toti clientii, dar cu putina rabdare, va va veni si dumneavoastra randul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×