Google Docs permite acum uploadul si stocarea fisierelor printr-o solutie tip "cloud"

Autor:  | Publicat în:  Google 1.310 ori
<b>Google Docs permite acum uploadul si stocarea fisierelor printr-o solutie tip "cloud"</b>Google tocmai a anuntat ca in urmatoarele saptamani va implementa in Google Docs o functie care permite upload-ul, stocarea si organizarea oricarui tip de fisiere. Prin intermediul acestui upgrade, veti putea pastra si accesa fisierele necesare de pe...

Google tocmai a anuntat ca in urmatoarele saptamani va implementa in Google Docs o functie care permite upload-ul, stocarea si organizarea oricarui tip de fisiere. Prin intermediul acestui upgrade, veti putea pastra si accesa fisierele necesare de pe orice computer conectat la Internet, printr-o solutie tip cloud.

In loc sa va trimiteti singuri mail cu fisierul, veti putea uploada orice continut, de pana la 250 MB pe Google Docs. Veti dispune de 1 GB de spatiu de stocare, complet gratuit, iar platind 0.25 dolari pe an pentru fiecare GB, va veti putea creste spatiul alocat. Prin aceasta metoda va fi mai usor sa faceti backupuri online, in special pentru fisierele importante.

Prin Google Docs veti putea si sa stocati, organizati si sa impartiti cu alti utilizatori fisierele, permitandu-le celor cunoscuti sa descarce continuturile de care au nevoie. Acest aspect al serviciului Docs este inca la inceput, deci feedbackul este binevenit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×