iPhone 4 va sosi cu o carcasa touch sensitive?

2.034 ori
<b>iPhone 4 va sosi cu o carcasa touch sensitive?</b>Dupa zvonuri despre Apple Tablet, iata ca servim si o portie de speculatii in legatura cu urmatoarea generatie de terminale iPhone. De aceasta data aflam ca noul "iPhone 4" ar putea sosi cu o carcasa touch sensitive, dupa modelul lui Magic Mouse. Zvonul a...

Dupa zvonuri despre Apple Tablet, iata ca servim si o portie de speculatii in legatura cu urmatoarea generatie de terminale iPhone. De aceasta data aflam ca noul "iPhone 4" ar putea sosi cu o carcasa touch sensitive, dupa modelul lui Magic Mouse.

Zvonul a fost generat de catre Robert Chen, un analist de la Goldman Sachs, aceasta afirmand si ca noul iPhone va fi lansat in luna iunie. Aparent handsetul ar trebui sa vina cu o camera de 5 megapixeli, blitz LED, iar ultimele predictii pe care le-am vazut in legatura cu acest terminal mentionau si prezenta unui display OLED si a unei baterii cu viata prelungita.

De asemenea, e foarte posibil ca iPhone 4 sa aiba 64 GB memorie interna si sa foloseasca un procesor de 1 GHz, dar pana la lansarea acestui produs, avem de trecut prin complexul debut al lui Apple Tablet, care ne va distrage o perioada destul de indelungata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×