Noul Gmail, disponibil acum pe telefonul tau Android!

1.337 ori
<b>Noul Gmail, disponibil acum pe telefonul tau Android!</b>Daca doriti sa vedeti cum arata noul Gmail, sub forma de aplicatie pentru Android, trebuie mai intai sa fiti posesori de smatphone Android 2.2. Printre functiile cele mai apreciate la aceasta versiune a clientului de mail Google se numara faptul ca datele...

Daca doriti sa vedeti cum arata noul Gmail, sub forma de aplicatie pentru Android, trebuie mai intai sa fiti posesori de smatphone Android 2.2. Printre functiile cele mai apreciate la aceasta versiune a clientului de mail Google se numara faptul ca datele importante legate de mesajele primite vor ramane in partea superioara a ecranului, chiar daca faceti scroll in conversatie.

Puteti acum si sa afisati sau ascundeti un text citat pentru a vizualiza mesajul precedent unui reply. Se pare ca Gmail in varianta pentru Android aduce tot mai mult cu cea desktop, eliminand designul aglomerat in favoarea unuia simplist. Noul Gmail vine si cu pentru Priority Inbox, care marcheaza cu "Important" mesajele pe care doriti sa le retineti.

Priority Inbox a fost una dintre cele mai apreciate functii din Gmail pana acum, iar utilizatorii Android vor fi cu siguranta incantati sa o aiba. Pentru a obtine update-ul la Gmail veti avea nevoie de Android 2.2, iar pentru a descarca noua versiune, puteti scana codul de bare de mai jos.

Noul Gmail, disponibil acum pe telefonul tau Android!

Noul Gmail, disponibil acum pe telefonul tau Android!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×