Nokia ataca Android din nou: OS-ul, comparat cu "un pipi cald pentru a tine de frig iarna"

2.708 ori
<b>Nokia ataca Android din nou: OS-ul, comparat cu "un pipi cald pentru a tine de frig iarna"</b>Oficialii Nokia nu se joaca cand vine vorba de comparatii dure, astfel ca recent destituitul sef al sectiunii Smartphone a companiei, Anssi Vanjoki a atacat OS-ul Android in termeni destul de duri. Cum s-a ajuns de la o platforma software la "pipi cald"...

Oficialii Nokia nu se joaca cand vine vorba de comparatii dure, astfel ca recent destituitul sef al sectiunii Smartphone a companiei, Anssi Vanjoki a atacat OS-ul Android in termeni destul de duri. Cum s-a ajuns de la o platforma software la "pipi cald" aflati in randurile de mai jos.

Afirmand ca Android este doar o solutie pe termen scurt, Anssi Vanjoki a mentionat si ca utilizarea acestui OS se compara cu "baietii finlandezii care fac pipi pe ei iarna pentru a le tine de cald". O comparatie cu adevarat scandinava, nu-i asa? Parerea lui Anssi este impartasita si de catre alti experti, care afirma ca adoptarea lui Android de catre toti producatorii de telefoane ar duce la o profitabilitate scazuta.

Motivul? Lipsa de diferentiee intre branduri, mai ales acum ca Google vrea sa isi pastreze interfata standard pe Android 3.0 si sa nu ma permita customizari atat de pregnante, ca in cazul lui MOTOBLUR sau HTC Sense. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×