Noul HTC One 2014 listat În oferta Quickmobile.ro; Iată prețul său!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.873 ori
<b>Noul HTC One 2014 listat În oferta Quickmobile.ro; Iată prețul său!</b>Au mai rămas doar câteva ore până la lansarea lui HTC One 2014, aka HTC One All New 2014, iar el a început să fie inclus în oferta retailerilor locali. Printre ei se numără și Quickmobile.ro, care vinde acest produs la prețul de 2.999 lei....

Au mai rămas doar câteva ore până la lansarea lui HTC One 2014, aka HTC One All New 2014, iar el a început să fie inclus în oferta retailerilor locali. Printre ei se numără și Quickmobile.ro, care vinde acest produs la prețul de 2.999 lei.

E vorba despre varianta aurie aici, după cum vedeți și hai să aruncăm o privire asupra specificațiilor listate de acest retailer. Aparent, noul venit va măsura 9.4 mm în grosime, ceea ce înseamnă că e destul de gros și va cântari 160 de grame, cu multe zeci de grame mai mult decât un iPhone de exemplu. Terminalul vine cu un display Super LCD 3 de 5 inch, cu rezoluție Full HD și un procesor Snapdragon 801, după modelul lui Galaxy S5 și Xperia Z2.

Primim și 2 GB RAM, 16/32/64 GB memorie internă, slot microSD și în spate se afla o cameră duala de 4 megapixeli, cu tehnologie Ultrapixel și mărime a senzorului de 1/3 inch. în zona frontală se afla o cameră de 5 MP, iar acest handset va veni cu slot nano SIM, conform Quickmobile.ro. Ce părere aveți despre preț și dotări?

Mulțumim Darius Budelecan pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×