Telefoanele LG de top lansate În ultimul an vor primi funcția Knock Code printr-o actualizare

1.179 ori
<b>Telefoanele LG de top lansate În ultimul an vor primi funcția Knock Code printr-o actualizare</b>Mai toate modelele de telefoane lansate de LG în ultima vreme vin cu funcția Knock Code, care permite deblocarea ecranului prin "ciocănirea" pe el cu un anumit cod, eventual chiar un cod morse. &nbsp; Astăzi aflăm că și modele LG de top din ultimul...

Mai toate modelele de telefoane lansate de LG în ultima vreme vin cu funcția Knock Code, care permite deblocarea ecranului prin "ciocănirea" pe el cu un anumit cod, eventual chiar un cod morse.

Astăzi aflăm că și modele LG de top din ultimul an vor primi această funcție și e vorba aici despre LG G2 și LG G Flex. Knock Code a debutat în cadrul MWC 2014 în februarie și aparent va fi o funcție cheie pe modele ca LG G Pro 2, G2 Mini, Seria F și Seria L 3. începând cu luna aprilie va fi implementat un nou firmware pe terminalele existente, aducând Knock Code și pe ele.

Un studiu recent realizat pe un eșantion larg de consumatori arata că majoritatea posesorilor de terminale mobile își verifică și deblochează telefoanele între 100 și 150 de ori pe zi. Knock Code e o versiune evoluată de KnockON, cu extra securitate, deoarece doar utilizatorul va cunoaște combinația ideală de "ciocăniri".

Există peste 80.000 de combinații și scade șansa furtului de parolă astfel.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×