Primele machete de iPhone 6 Își fac apariția; Prototipuri speculative deocamdată!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.051 ori
<b>Primele machete de iPhone 6 Își fac apariția; Prototipuri speculative deocamdată!</b>Zvonurile legate de iPhone 6 au început să se transforme în scăpări în ultima vreme, iar în această săptămână vedem cum machete de prototipuri iPhone 6 au ajuns pe web. Responsabil cu această scăpare este un producător de carcase din...

Zvonurile legate de iPhone 6 au început să se transforme în scăpări în ultima vreme, iar în această săptămână vedem cum machete de prototipuri iPhone 6 au ajuns pe web. Responsabil cu această scăpare este un producător de carcase din Japonia.

Carcasele sunt mai mari decât cele care corespund modelelor actuale de iPhone și se presupune că accesorii de acest gen vor fi gata cu ceva vreme înainte de lansarea lui iPhone 6. în altă ordine de idei, avem o nouă colecție de zvonuri cu privire la specificațiile produselor Apple de nouă generație. Astfel, aflăm că iPhone 6 va fi disponibil în două mărimi, de 4.7 și 5.5 inch și va avea ecran fabricat din cristal de safir.

Primele machete de iPhone 6 Își fac apariția; Prototipuri speculative deocamdată!

Camera principală va fi tot una de 8 MP, cu stabilizare optică și lentila cu deschidere F/1.8, o îmbunătățire față de deschiderea actuală de F/2.2 de pe iPhone 5s. în cele din urmă vom avea parte de senzori de presiune, temperatură, umiditate și posibil chiar și un panou solar integrat în display. Cum vă sună aceste dotări hardware?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×