Spy Shop Black Friday 2017

Noul HTC One 2014 se lansează azi! Urmăriți evenimentul de lansare HTC prin live streaming aici (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.331 ori
<b>Noul HTC One 2014 se lansează azi! Urmăriți evenimentul de lansare HTC prin live streaming aici (Video)</b>​A venit și ziua cea mare, ziua de 25 martie, în care vom vedea în sfârșit ce ne rezervă HTC pentru acest an, când vine vorba de smartphone-uri high end. Noul HTC One din 2014 va fi prezentat astăzi la Londra și veți avea șansa să fiți...

​A venit și ziua cea mare, ziua de 25 martie, în care vom vedea în sfârșit ce ne rezervă HTC pentru acest an, când vine vorba de smartphone-uri high end. Noul HTC One din 2014 va fi prezentat astăzi la Londra și veți avea șansa să fiți prezenți virtual acolo, prin live streaming.

Puteți urmări lansarea telefonului folosind stream-ul de mai sus, cu mențiunea că au mai rămas câteva zeci de minute până la lansare. Mobilissimo.ro va fi prezent la Londra prin redactorul Claudiu Sima, care se va afla la conferința și care ne va oferi un hands on cu telefonul proaspăt lansat. Datele problemei le cunoaștem deja în mare, noul One urmând să fie un smartphone full HD cu ecran de 5 inch și procesor Snapdragon 801.

Vrem să aflăm totuși mai multe detalii despre camera sa duala de 4 MP, să vedem dacă avem parte de butoane virtuale sau capacitive și să aflăm dacă vom primi cu adevărat un slot microSD sau nu. Toate acestea și multe altele vor fi dezvăluite în curând, iar între timp vă reamintesc că telefonul ar putea fi numit HTC One (M8), deoarece acest nume e tot mai prezent la retailerii din Marea Britanie.

Menționez și că telefonul va începe să fie vândut imediat după lansare, existând deja oferte și pe plan local. Discutăm despre subiect și pe FORUM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×