HTC oferă În Google Play Store aplicația BlinkFeed, În curând ar putea sosi și altele!

982 ori
<b>HTC oferă În Google Play Store aplicația BlinkFeed, În curând ar putea sosi și altele!</b>Dacă aruncați o privire în Google Play store veți găsi acolo o față familiară și anume aplicația BlinkFeed. Acesta este readerul de știri și rețele de socializare popularizat pe HTC One, iar el poate fi descărcat acum pe terminalele voastre....

Dacă aruncați o privire în Google Play store veți găsi acolo o față familiară și anume aplicația BlinkFeed. Acesta este readerul de știri și rețele de socializare popularizat pe HTC One, iar el poate fi descărcat acum pe terminalele voastre. Să fie HTC gata de o nouă strategie pe parta de software?

Se pare că pe lângă BlinkFeed ar fi în Play Store și aplicații Service Pack, care ne duc cu gândul la o nou abordare din partea HTC. Mă refer aici la posibilitatea de a actualiza aplicațiile din HTC Sense folosind Play Store și a nu mai aștepta următorul release software. Practic astfel HTC ar putea accelera și update-urile la noile versiuni de Android! în acest an, spre exemplu, dacă ești posesor de HTC One trebuie să așteptați până în mai/iunie să ai cele mai noi aplicații Sense.

Ei bine, pe viitor ai putea folosi Google Play Store pentru update și să scapi de așteptare. Mi se pare interesant că deocamdată downloadurile menționate mai sus, cel de BlinkFeed și Service Pack nu sunt disponibile pe HTC One deocamdată. Pentru cei care se întreabă, HTC Service Pack este un sistem de suport care combina update-urile lansate anterior și vă permit să aduceți experienta HTC la zi.

Să fie acesta viitorul HTC-urilor? Actualizările din Play Store? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×