HTC anunță oficial noul său flagship: HTC One M8 debutează oficial, cu ecran de 5 inch și cameră Duo (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.076 ori
<b>HTC anunță oficial noul său flagship: HTC One M8 debutează oficial, cu ecran de 5 inch și cameră Duo (Video)</b>Așa cum ne așteptam, HTC a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment special noul telefon HTC One M8. Am asistat la acest eveniment prin redactorul Claudiu Sima, aflat în aceste clipe la Londra și participant la evenimentul oficial. Aflați că noul...

Așa cum ne așteptam, HTC a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment special noul telefon HTC One M8. Am asistat la acest eveniment prin redactorul Claudiu Sima, aflat în aceste clipe la Londra și participant la evenimentul oficial. Aflați că noul HTC One adopta un design unibody și este fabricat în proporție de 90% din metal, față de procentul de 70% al predecesorului.

HTC One M8 face saltul de la 4.7 inch ai predecesorului său la 5 inch și păstrează rezoluția Full HD. El aduce un ecran cu margini mai subțiri și butoanele hardware sunt înlocuite aici cu butoane virtuale aflate pe dispaly. Difuzoarele frontale BoomSound se află la posturi, iar HTC afirmă că M8 are un volum cu 25% mai ridicat decât varianta din 2013. La interiorul acestui smartphone se află un procesor Snapdragon 801 quad core de 2.3 GHz, GPU Adreno 330 și 2 GB RAM.

HTC One M8

Telefonul sosește în versiuni de 16 sau 32 GB, iar M8 poate găzdui încă 128 GB stocare prin slot microSD. Că software avem Android 4.4 KitKat cu HTC Sense 6.0 aplicat peste. O funcție nouă a acestui release este Motion Launch, care vă permite să deschideți camera sau să deblocați telefonul cu un gest special atunci când ecranul este oprit. Sunt folosiți în cazul lui Motion Launch senzori pentru poziția telefonului în mediul înconjurător.

Acest device vine și cu un mod special Power Saving, care oferă până la 30 de ore de funcționare cu doar 10% din bateria de 2600 mAh a handsetului. și faimoasă funcție foto Zoe a primit un update și poate face captură de 20 de cadre la rezoluție completă acum și 3 secunde de filmare. în ce privește aspectul cameră, avem la dispoziție o cameră de 4 megapixeli cu senzor de 1/3 inch și pixeli de 2 microni, dar și o cameră secundară deasupra primei camere, care va aduna informații despre adâncimea imaginii.

HTC anunță oficial noul său flagship: HTC One M8 debutează oficial, cu ecran de 5 inch și cameră Duo

HTC numește acest sistem Duo Camera, iar el are darul de a imita sistemul stereoscopic al ochiului uman. în zona frontală se află o cameră de 5 megapixeli, mai mult decât dublul rezoluției primului telefon. HTC One M8 își poate ajusta focalizarea în doar 0.3 secunde și mai trebuie menționat că acest produs va fi disponibil mondial în versiuni Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold începând de azi. El va sosi în rețelele a 230 de operatori.

Revenim în cursul zilei de astăzi cu înregistrarea integrală a evenimentului de lansare de la Londra și cu materiale video de tip hands-on de la fața locului! între timp vă așteptăm și pe forum cu păreri despre HTC One M8.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×