Noul HTC One M8 disponibil acum și prin intermediul eMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.683 ori
<b>Noul HTC One M8 disponibil acum și prin intermediul eMAG.ro!</b>După ce acum câteva zile evoMAG și Quickmobile anunțau disponibilitatea noului flagship HTC One M8, iată că de astăzi, telefonul este disponibil și prin intermediul eMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 3.099 lei pentru varianta gri sau...

După ce acum câteva zile evoMAG și Quickmobile anunțau disponibilitatea noului flagship HTC One M8, iată că de astăzi, telefonul este disponibil și prin intermediul eMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 3.099 lei pentru varianta gri sau argintie de 16 GB.

Printre principalele specificații ale lui HTC One M8 regăsim un display Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

De asemenea, marea atracție a telefonului o reprezintă camera foto duală ce se descurcă de minune în condiții low-light. HTC One M8 dispune de o carcasă realizată aproape în întregime din metal, material ce oferă un feeling și un look premium. Ați cumpăra noul HTC One M8 dacă prețul nu ar prezenta un impediment?

Prețuri eMAG :

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×