Samsung Galaxy S5 desfăcut și analizat: va fi destul de greu de reparat

3.041 ori
<b>Samsung Galaxy S5 desfăcut și analizat: va fi destul de greu de reparat</b>După ce am văzut disecția lui HTC One M8 la iFixit și o notă mică pentru reparabilitate, acum e rândul lui Samsung Galaxy S5 să treacă printr-un proces similar. Nu e vorba de iFixit de această dată, ci de un site din Rusia, pe numele său...

După ce am văzut disecția lui HTC One M8 la iFixit și o notă mică pentru reparabilitate, acum e rândul lui Samsung Galaxy S5 să treacă printr-un proces similar. Nu e vorba de iFixit de această dată, ci de un site din Rusia, pe numele său Ferra.

Specialiștii au dezasamblat un S5, pentru a vedea ce are la interior. Aparent e foarte greu să înlături ecranul noului flagship Samsung, deoarece coreenii folosesc un lipici special, care ține panoul bine atașat de restul corpului. La fel se spunea și despre placa de bază a lui HTC One M8, la care s-a exagerat cu adezivul.

Samsung Galaxy S5 desfăcut și analizat: va fi destul de greu de reparat

Revenind la Galaxy S5, odată ce se rezolvă problema cu ecranul, disecția poate continua destul de OK. în total o astfel de dezasamblare durează cam o oră, iar Galaxy S5 va fi destul de greu de reparat, se pare, dar nu la fel de greu ca HTC One M8. iFixit i-a dat acestuia din urmă o notă de 2 din 10 pentru ușurință de reparare.

Samsung Galaxy S5 desfăcut și analizat: va fi destul de greu de reparat

La S5 e și problema că e rezistent la apă și praf, deci există încă un strat de protecție de care să trecem.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×