Noul HTC One M8 disponibil acum prin intermediul QuickMobile.ro și evoMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.260 ori
<b>Noul HTC One M8 disponibil acum prin intermediul QuickMobile.ro și evoMAG.ro!</b>Lansat acum câteva zile în Londra, eveniment pe care l-am acoperit de la fața locului, iată că noul HTC One M8 începe încet-încet să fie disponibil și pe plan local, după ce startul vânzărilor a fost dat în magazinele din UK chiar imediat...

Lansat acum câteva zile în Londra, eveniment pe care l-am acoperit de la fața locului, iată că noul HTC One M8 începe încet-încet să fie disponibil și pe plan local, după ce startul vânzărilor a fost dat în magazinele din UK chiar imediat după evenimentul de presă.

HTC One M8 este astfel disponibil prin intermediul retailer-ilor evoMAG.ro și Quickmobile.ro în trei variante de culoare, și anume: auriu, argintiu și gri închis, aceasta din urmă fiind culoarea cea mai atractivă din punctul meu de vedere. Acest nou flagship al celor de la HTC vine cu un display Full HD de 5 inch, o cameră foto duală ultrapixel și un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz.

 Noul HTC One M8 disponibil acum prin intermediul evoMAG.ro!

Trecând la capitolul preț, aflați că HTC One M8 costă în jur de 3.000 lei, preț ce se aplică pentru toate variantele de culoare menționate mai sus. Puteți consulta lista integrală de prețuri a celor doi retaileri mai jos:

Prețuri HTC One M8:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×