CEO-ul BlackBerry promite noi terminale high-end ce vor fi lansate În următoarea perioadă

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 598 ori
<b>CEO-ul BlackBerry promite noi terminale high-end ce vor fi lansate În următoarea perioadă</b>Datorită rezultatelor financiare foarte bune obținute de către compania BlackBerry, știre despre care aflam chiar ieri, se pare că producătorul are în plan lansarea de noi device-uri high-end în următoarele 18 luni. &nbsp; Potrivit CEO-ului...

Datorită cifrelor financiare înregistrate de cătreBlackBerry în ultimul trimestru din 2013, cifre despre care aflam chiar ieri în cadrul unui articol și care scot la iveală faptul că pierderile operaționale au fost mult mai mici decât se aștepta inițial, se pare că oficialii companiei se gândesc deja la lansarea unor noi device-uri mobile în următoarea perioadă care ar putea aduce compania canadiană din nou pe profit.

Potrivit CEO-ului BlackBerry, John Chen, în acest moment sunt în proces de dezvoltare nu mai puțin de trei device-uri high-end ce se vor axa pe funcții de typing, similare cu modelul Q20 ce a fost dezvăluit luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

Pe lângă terminale mobile, se zvonește și despre lansarea unui set tv-box numit Cyclone, dispozitiv despre care v-am vorbit pe site-ul soră Mobilissimo, și anume SMRtv.ro. Rămâne de văzut când va lansa producătorul canadian pe piață aceste device-uri, și cât de populare se vor dovedi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×