Noul Huawei Experience Shop va fi inaugurat sâmbătă în mall-ul AFI Cotroceni; Se promit reduceri atractive

1.996 ori
<b>Noul Huawei Experience Shop va fi inaugurat sâmbătă în mall-ul AFI Cotroceni; Se promit reduceri atractive</b>Dacă sunteți din București sau vă aflați în trecere în această sâmbătă pe data de 2 februarie atunci avem o recomandare pentru voi și anume vizitarea noului Huawei Experience Shop. Acest spațiu comercial va fi inaugurat oficial

Dacă sunteți din București sau vă aflați în trecere în această sâmbătă pe data de 2 februarie atunci avem o recomandare pentru voi și anume vizitarea noului Huawei Experience Shop. Acest spațiu comercial va fi inaugurat oficial în weekend și îl găsiți amplasat în mall-ul AFI Cotroceni din București, având o suprafață de 48 metri pătrați și oferind publicului spre testare o gamă largă de produse.

Huawei

Sunt smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, numeroase accesorii, dar și purtabile fitness. Acest magazin special va aduce în premieră noutățile Huawei chiar după lansarea globală, astfel că le puteți testa înainte de a vă hotărî cu privire la achiziție. La fața locului sunt și consilieri de vânzări care vă vor oferi toate detaliile căutate și răspunde întrebărilor avute despre dispozitivele Huawei.

De asemenea, pentru a celebra deschiderea magazinului, Huawei vă așteaptă cu promoții atractive precum smartwatch-ul Huawei Watch GT pe care îl veți putea achiziționa cu 50% reducere. Accesoriile în schimb vor avea parte de reduceri consistente de până la 80% și din imaginea promo reiese că printre acestea se vor număra încărcătoare wireless, baterii externe, încărcătoare auto și căști audio.

Inaugurarea este programată pentru ora 12:00 pe data de 2 februarie în cadrul mall AFI Cotroceni din București! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×