Pliabilul Huawei Mate X va costa cu 200 de euro mai puţin în China; Iată preţul confirmat recent

1.811 ori
<b>Pliabilul Huawei Mate X va costa cu 200 de euro mai puţin în China; Iată preţul confirmat recent</b>Atunci când telefonul pliabil Huawei Mate X a fost prezentat la MWC 2019, aflam că va avea un preţ mare, de 2300 de euro. Debutul său este aşteptat în continuare la mijloc de 2019, cel mai probabil prin iulie, iar acum descoperim şi că în China va fi mai

Atunci când telefonul pliabil Huawei Mate X a fost prezentat la MWC 2019, aflam că va avea un preţ mare, de 2300 de euro. Debutul său este aşteptat în continuare la mijloc de 2019, cel mai probabil prin iulie, iar acum descoperim şi că în China va fi mai ieftin.

Cele mai noi zvonuri şi informaţii ajunse online indică faptul că acest telefon va debuta întâi în China şi apoi în alte teritorii. Preţul local ar urma să fie de 15.681 de yuan, adică aproximativ 2.090 de euro. Huawei plusează faţă de Galaxy Fold cu suport pentru conectivitate 5G şi un format ceva mai prietenos, care are cele două părţi suprapuse perfect, fără spaţiu între ele.

Huawei are de câştigat în China şi de pe urmă faptului că Samsung şi-a amânat lansarea lui Galaxy Fold acolo (și nu numai), care ar fi trebuit să aibă loc în ultimele zile. Mate X este dotat cu un ecran OLED de 8 inch, care odată pliat pune la bătaie un ecran de 6.6 inch în faţă şi de 6.38 inch în spate. La interior se află procesorul Kirin 980 de pe Huawei P30 Pro şi Mate 20 Pro, dar şi un modem Balong 5000 5G. Avem şi 8 GB RAM şi 512 GB stocare flash, plus slot nano de memorie.

Acolo unde Galaxy Fold propune un total de 6 camere, acest pliabil vine cu 3 camere doar: principală de 40 MP, ultra wide de 16 MP şi 8 MP telephoto. Huawei Mate X se mai diferenţiază şi prin cititorul de amprente lateral şi are o baterie de 4500 mAh cu încărcare ultra rapidă la 55W. Cei care se grăbesc găsesc un Huawei Mate X la precomandă şi la Quickmobile.ro la 11.999 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×