Smartband ce măsoară ritmul cardiac la doar 6 euro pe Cafago! Iată și alte reduceri atractive

899 ori
<b>Smartband ce măsoară ritmul cardiac la doar 6 euro pe Cafago! Iată și alte reduceri atractive</b>Astăzi retailerul chinez Cafago.com revine cu noutăți, mai precis cu vouchere proaspete de reducere ce pot fi aplicate produselor pe care le vedeți prezentate în lista de mai jos. Printre acestea se află mini console de jocuri, căști Samsung

Dacă vă era dor de reducerile Cafago, astăzi aveți noroc pentru că retailerul chinez tocmai ce ne-a trimis o listă de noi coduri promoționale ce pot fi utilizate pentru a tăia serios din prețurile produselor selectate. Avem multe pe listă, dar în plan central se află o brățară fitness cu preț incredibil de mic și care pe deasupra mai vine echipată și cu senzor pentru măsurarea ritmului cardiac la bord.

Best 115Plus

Aceasta se numește Best 115Plus și vine echipată cu un senzor accelerometru pe 3 axe, cu display TFT de 0.96 inch și cu o baterie de 100 mAh ce promite până la o săptămână de autonomie într-un ritm normal de utilizare, sau până la 10 zile în standby. Are chiar și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, iar pentru conectarea la smartphone se oferă Bluetooth 4.0.

Best 115Plus

Sunt compatibile terminalele ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 8.0 și aflați că această brățară smart include și senzor pedometru pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor arse. Prețul este de doar 6.09 euro acum pe Cafago și o puteți achiziționa până la data de 30 noiembrie.

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×