Noul iPad disecat de iFixit, aflăm În sfârșit cât RAM și ce baterie are!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.570 ori
<b>Noul iPad disecat de iFixit, aflăm În sfârșit cât RAM și ce baterie are!</b>După o perioadă de speculații și incertitudine am aflat în sfârșit ce fel de baterie are noul iPad și ce cantitate de RAM se afla la bordul său. și asta mulțumită celor de la iFixit care au pus mâna pe noua tableta Apple și au disecat-o,...

După o perioadă de speculații și incertitudine am aflat în sfârșit ce fel de baterie are noul iPad și ce cantitate de RAM se afla la bordul său. și asta mulțumită celor de la iFixit care au pus mâna pe noua tableta Apple și au disecat-o, astfel încât toți pasionații de tehnologie să vadă componentele acestui device în detaliu.

iFixit a avut la dispoziție varianta LTE și a descoperit printre altele ca tableta vine cu 1 GB RAM, un display LCD produs de Samsung și o baterie de 43 Whr și 11.560 mAh. Bateria este alcătuită din 3 celule de 12.5 cm x 6.5 cm, fiecare cu grosime de 4 mm și ocupa cel mai mult spațiu sub carcasa lui iPad 3. A mai fost descoperit și procesorul A5X, care pare a fi produs tot de Samsung, ca și A4 și A5. De conectivitate se ocupă un chipset Qualcomm, pentru 3G și LTE, iar memoria flash NAND de 16 GB este furnizată de Toshiba.

în ce privește procesul de dezasamblare, iFixit afirma că exact ca și în cazul lui iPad 2, terminalul este greu de desfăcut, din cauza unor adezivi puternici care lipesc foarte bine sticla de carcasă. Mai multe detalii aflați de la cei de la iFixit și rețineți că astăzi, pe 16 martie au început să sosească și primele comenzi de iPad 3 la utilizatorii care au făcut precomanda în ziua anunțului oficial. Să vedem în cât timp ajunge și în România noua tableta.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×