Allview X3 Soul Lite: Design plăcut privirii şi atingerii

1.506 ori
<b>Allview X3 Soul Lite: Design plăcut privirii şi atingerii</b>Cu un panou frontal 2.5D nu prea ai cum să dai greş în ziua de azi, bifând o faţadă arătoasă pentru terminalul tău, ceea ce şi face Allview cu X3 Soul Lite. Terminalul este un model cu ecran de 5 inch, disponibil pe gri sau auriu şi integrand şi o ramă..

Cu un panou frontal 2.5D nu prea ai cum să dai greş în ziua de azi, bifând o faţadă arătoasă pentru terminalul tău, ceea ce şi face Allview cu X3 Soul Lite. Terminalul este un model cu ecran de 5 inch, disponibil pe gri sau auriu şi integrand şi o ramă metalică solidă, plus un spate din policarbonat.

Capacul spate se poate înlătura destul de uşor, oferind acces la baterie şi slot-uri. Construcţia acestui model e solidă, iar spatele e uşor rotunjit şi handsetul stă excelent în mână. Allview X3 Soul Lite măsoară 8.5 mm în grosime, fiind cu 0.4 mm mai gros decât un Galaxy S5 de exemplu şi cu 1.2 mm mai gros decât un HTC One A9.

Greutatea este de 142.7 grame, deci aproape identică cu cea a lui HTC One A9 (143 grame), iar handsetul e cu 2.3 grame mai uşor decât Galaxy S5. Utilizarea cu o singură mână e facilă, iar butoanele integrate aici sunt comode. Aderența este bună şi rama metalică lucioasă arată bine în bătaia soarelui. Spatele mat, deşi e fabricat din policarbonat nu se fereşte să imite metalul.

Cu ergonomia bifată bine şi un design arătos, X3 Soul Lite are o bilă albă la look.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×