MWC 2012 & premii luminoase azi! Standul Fujitsu - telefoane rezistente la apă și foarte subțiri (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.129 ori
<b>MWC 2012 & premii luminoase azi! Standul Fujitsu - telefoane rezistente la apă și foarte subțiri (Video)</b>Ne apropiem de finalul prezentării de standuri de la MWC 2012, dar seria de premii pe care vi le oferim aici la Mobilissimo.ro continuă, astăzi cu standul Fujitsu de la MWC. Compania asiatică are și ea planuri mari de a cuceri Europa, ca și...

Ne apropiem de finalul prezentării de standuri de la MWC 2012, dar seria de premii pe care vi le oferim aici la Mobilissimo.ro continuă, astăzi cu standul Fujitsu de la MWC. Compania asiatică are și ea planuri mari de a cuceri Europa, ca și Panasonic, Huawei și ZTE. în plus, exact ca Panasonic, Fujitsu a avut mai degrabă o clădire separată la MWC, decât un stand.

în fața ușii acestei clădiri se aflau două fete care băgau și scoteau din apă câte o tabletă și asta în vreme ce purtau geci mari și roșii. Cu siguranță le observai de la distanță, dar gecile nu erau neapărat de decor, ci pentru că era chiar frig în zonă. La Fujitsu, spre deosebire de Panasonic trimisul nostru Zsolt nu a mai fost păcălit ca telefonul filmează sub apă, ci chiar i s-a prezentat funcția live, în acțiune. Totuși, terminalele nu pot face poze sub apă, dar tot e bine că filmează. și totuși trebuia mânuit cu grijă un handset astfel încât să poată filma fără probleme sub apă și înregistrarea să nu se oprească.

Clădirea Fujitsu părea aerisita, un stand mare și curat și dominată de acvariul cu telefoane și tablete, telefoane și tablete care se bălăceau în diferite vase de sticlă și angajați prietenoși, care zâmbeau și salutau lumea care filma. Era prezentă și un soi de "cușcă de test" pentru funcția de anulare a zgomotului de fond, iar un alt test interesant implica un smartphone rezistent și o bilă de metal care tot cădea pe suprafața sa. Per total, clădirea în care se țineau prezentările de terminale Fujitsu era încăpătoare și trebuie să aflați că deși se vedeau mereu telefoane sau tablete stând în apă, ele erau schimbate, deoarece nu rezistau mai mult de jumătate de oră sub lichid.

Standul Fujitsu de la Mobile World Congress 2012 din Barcelona

Evident Zsolt a avut ocazia să pună mâna pe cele mai noi device-uri, cum ar fi tableta Arrows Tab, cel mai subțire telefon din lume, măsurând doar 6.7 mm - Arrows Micro F-07D (știu că există și un Huawei mai subțire, dar 0.02 mm nu mai contează), plus o tabletă rezistenta la apă, Fujitsu Arrows Tab, cu diagonală de 10.1 inch și procesor dual core TI OMAP4430 de 1 GHz. Iată o listă completă cu clipuri hands on:

și știu că așteptați cu sufletul la gură și noul concurs, iar premiile de azi sunt mai speciale ca oricând: 2 pixuri care luminează și o mascotă Hitachi, un haios luptător de sumo. Le vedeți mai jos:

Cadouri MWC Mobilissimo.ro

Regulamentul rămâne același că zilele trecute și implică să dați share/like/tweet cu acest articol și să faceți dovada share-ului. Detalii aici. în plus, rețineți că aceia dintre voi care instalează aplicațiile Mobilissimo pe telefoane Nokia cu Symbian sau pe handseturi Android vor fi notificați imediat ce articolul e postat pe site, deci au șanse mai mari să câștige premiile noastre. Iată aplicațiile noastre:

Pe final, aflați că mâine vine și articolul despre standul Samsung, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru detalii!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×