Suportul VLC din Chromecast începe să se concretizeze în sfârşit

1.287 ori
<b>Suportul VLC din Chromecast începe să se concretizeze în sfârşit</b>Chromecast a ajuns popular foarte rapid, numeroase device-uri fiind capabile de casting şi numeroase playere şi servicii primind de asemenea opţiunea Cast. VLC Player, unul dintre cele mai populare playere video din lume cumva nu primise suport Chromecast

Chromecast a ajuns popular foarte rapid, numeroase device-uri fiind capabile de casting şi numeroase playere şi servicii primind de asemenea opţiunea Cast. VLC Player, unul dintre cele mai populare playere video din lume cumva nu primise suport Chromecast, dar ştiam că se lucra la această funcţionalitate. Azi avem şi dovezi cu privire la acest lucru.

Echipa din spatele VLC îşi exprimase intenţia de a include suport Chromecast în versiunea 3.0, iar la o conferinţă recentă apăruse şi această funcţie pe listă. Cei curioşi pot încerca o versiune pre-release, pentru a vedea Chromecast pe VLC în acţiune. Evident există bug-uri şi probleme în acest moment, dar un lucru e sigur: cea mai nouă versiune nightly oferă suport pentru acest tip de streaming.

O nouă opţiune din zona Tools numită Render Output va permite utilizatorului să găsească device-uri cu suport Google Cast şi să facă streaming video direct către TV. VLC reaminteşte tuturor că nu oferă debugging sau suport pentru variantele nightly, deci dacă aveţi parte de vreun crash sunteţi pe cont propriu. Între timp rămânem la extensiile Chrome cu suport Chromecast, ca alternativă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×