Noul iPad Mini vine totuși la toamnă și va dispune de Retina Display produs de LG

1.205 ori
<b>Noul iPad Mini vine totuși la toamnă și va dispune de Retina Display produs de LG</b>Se pare că a 2-a generație a tabletei&nbsp;iPad Mini&nbsp;va veni în cele din urmă cu un Retina Display de înaltă rezoluție. Publicația taiwaneză&nbsp;DigiTimes&nbsp;anunță, din surse apropiate distribuitorilor de componente, că ecranele HD...

Se pare că a 2-a generație a tabletei iPad Mini va veni în cele din urmă cu un Retina Display de înaltă rezoluție. Publicația taiwaneză DigiTimes anunță, din surse apropiate distribuitorilor de componente, că ecranele HD produse de cei de la LG Display vor fi gata până în această toamnă.

LG Display va distribui în jur de 2 sau 3 milioane de display-uri pentru iPad Mini, de 7.9 inch. Apple ar putea lansa noul iPad Mini în luna octombrie. Mai mult de atât, se pare că display-urile pentru noua generație de iPad 9.7 inch se află deja în producție în acest moment.

Aceste panouri vor avea o rezoluție de 2048x1536 pixeli și se vor livra 1-2 milioane de unități. Noul iPad 5 va fi mai ușor, mai subțire, având doar un singur tub de lumină pentru lumina de fundal a device-ului. Sunt șanse ca el să adopte un nou design, cu marginile ecranului foarte subțiri, în felul acesta fiind mai compact și mai ușor de folosit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×