Iată o presupusă imagine cu headsetul VR Xiaomi, scăpată înainte de lansarea de astăzi

1.362 ori
<b>Iată o presupusă imagine cu headsetul VR Xiaomi, scăpată înainte de lansarea de astăzi</b>Cu toate că inițial ne așteptam la un eveniment marca Xiaomi pe 1 august, acesta iată că a fost mutat pentru astăzi, 4 august - zi în care un prim set VR al companiei ar putea debuta oficial. O imagine cu acest dispozitiv poposește pe web chiar acum și ne

Xiaomi îşi continuă diversificarea produselor, astfel că după aparate de aer condiţionat, televizoare şi mai nou laptopuri, va realiza şi un headset VR. El ar fi trebuit să debuteze încă de pe 1 august, dar debutul a fost mutat pe 4 august. Între timp vedem o presupusă fotografie hands on cu acest device, despre care discutăm mai multe mai jos.

Xiaomi VR

Fotografia a apărut pe web mulţumită celor de la MySmartPrice şi pare să prezinte un design standard pentru un headset VR. Zvonurile afirmă că el va funcţiona în tandem cu un smartphone, în stil Gear VR şi diferit faţă de HTC Vive sau PlayStation VR, care au nevoie de un PC, respectiv consola pentru a pune realitatea virtuală în mişcare.

În plus, acest device ar suporta şi platforma Google Daydream, care va debuta odată cu Android 7.0 Nougat în perioada următoare. Se mai vehiculează şi preţul de 99 de dolari, care nu sună chiar rău. Cert este că Xiaomi a oferit deja teasere cu privire la produs şi a asigurat că vom vedea şi foarte multe conţinuturi şi jocuri pregătite pentru headsetul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×