Noul logo N-Gage confirmat si animat

1.123 ori
<b>Noul logo N-Gage confirmat si animat</b>Blogul oficial N-Gage tocmai a confirmat faptul ca logo-ul N-Gage pe care l-am putut observa la GCDC este chiar cel real. Animatia seamana foarte mult cu cea folosita de Nintendo la momentul lansarii celebrei console Wii. Acesta ar putea fi un indiciu in...

Blogul oficial N-Gage tocmai a confirmat faptul ca logo-ul N-Gage pe care l-am putut observa la GCDC este chiar cel real.

Animatia seamana foarte mult cu cea folosita de Nintendo la momentul lansarii celebrei console Wii. Acesta ar putea fi un indiciu in legatura cu intentiile Nokia in ce priveste noua platforma N-Gage, si anume atragerea gamerilor de rand si extinderea pietei jocurilor mobile, la fel cum a facut Wii cu piata jocurilor de console. Lipsa de succes a telefonului Nokia N-Gage a atras dupa sine decizia producatorului finlandez de a renunta la terminal, in favoarea unui platforme de gaming cu acelasi nume.

Astfel majoritatea telefoanelor din seria N, produse de Nokia vor oferi utilizatorilor aceasta platforma si implicit cele mai noi titluri sau porturi ale jocurilor celebre. De la World Rally Championship si NFS pana la Guitar Hero, toate jocurile care au avut succes pe console sau PC, isi gasesc tot mai des porturi pe telefonul mobil. Printre cele mai recente se numara si Harry Potter and the Order of the Phoenix, la a carui versiune mobila si-au adus o contributie insemnata angajatii romani de la EA Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×