LG Prada acoperit cu aur de 24 de karate

6.340 ori
<b>LG Prada acoperit cu aur de 24 de karate</b>Se pare ca nu doar iPod-urile sunt acoperite cu diamante sau suflate cu aur, ci si alte terminale celebre, cum este cazul acestui stralucitor LG Prada. Amosu, compania care ne-a oferit iPodul aurit, renunta deocamdata la produsele Apple pentru pentru a...

Se pare ca nu doar iPod-urile sunt acoperite cu diamante sau suflate cu aur, ci si alte terminale celebre, cum este cazul acestui stralucitor LG Prada.

Amosu, compania care ne-a oferit iPodul aurit, renunta deocamdata la produsele Apple pentru pentru a infrumuseta celebrul telefon LG Prada, la un pret total mai mic de 1000 de dolari. Nu este prima oara cand Amosu renunta la un brand pentru altul, deoarece ei pot customiza orice gadget, pentru un anumit pret. Nu va ingrijorati totusi, nu s-a ajuns inca la nivelul telefonului de 1.3 milioane de dolari, smartphone-ul Diamond Crypto.

In cazul in care posedati un LG Prada si considerati ca nu exista inca destule motive pentru ca raufacatorii sa doreasca sa-si insuseasca terminalul dumnevoastra, il puteti customiza, poleindu-l cu aur de 24K, prin intermediul celor de la Amosu. Totusi, daca nu sunteti o celebritate inconjurata de garzi de corp, ci doar o persoana cu venit mediu care foloseste mijloacele de transport in comun, folosirea unui astfel de handset in public nu numai ca ar lua privirile celor din jur ci v-ar putea costa chiar viata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×