Allview X3 Soul Pro: Design original şi premium, dar şi foarte subțire

1.433 ori
<b>Allview X3 Soul Pro: Design original şi premium, dar şi foarte subțire</b>Allview X3 Soul Pro nu e doar flagship prin perspectiva dotărilor şi a cantităţii de inovaţie pe care o aduce. Propune şi un design atractiv şi arătos, plus o talie subț, de doar 7 mm. Acest model cântăreşte şi 144 de grame, iar aceste dimensiuni îl fac..

Allview X3 Soul Pro nu e doar flagship prin perspectiva dotărilor şi a cantităţii de inovaţie pe care o aduce. Propune şi un design atractiv şi arătos, plus o talie subțire, de doar 7 mm. Acest model cântăreşte şi 144 de grame, iar aceste dimensiuni îl fac mai subţire decât iPhone 6S cu 0.1 mm şi cu doar 1 gram mai greu şi asta în condiţiile în care are o diagonală clar mai mare.

În zona frontală avem un panou din sticlă 2.5D, iar smartphone-ul e disponibil pe auriu sau gri. El are o carcasă metalică unibody, cu o amplasare originală şi interesantă a antenelor, integrate sub forma unei dungi din plastic pe marginile porţiunii din spate. Acele dungi servesc şi pentru a accentua trăsăturile telefonului şi arata mai bine decât antenele de pe un iPhone de exemplu.

Terminalul are aderență bună, construcţie solidă şi e comod, deşi utilizarea cu o singură mână nu e uşoară, fiind un device lung. Feedbackul butoanelor e excelent, în frunte cu cel Home. Acesta este cel mai arătos model high-end de la Allview din ultimii ani şi are un finisaj excelent şi elegant.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×