Allview X3 Soul Pro: Design original şi premium, dar şi foarte subțire

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.328 ori
<b>Allview X3 Soul Pro: Design original şi premium, dar şi foarte subțire</b>Allview X3 Soul Pro nu e doar flagship prin perspectiva dotărilor şi a cantităţii de inovaţie pe care o aduce. Propune şi un design atractiv şi arătos, plus o talie subț, de doar 7 mm. Acest model cântăreşte şi 144 de grame, iar aceste dimensiuni îl fac..

Allview X3 Soul Pro nu e doar flagship prin perspectiva dotărilor şi a cantităţii de inovaţie pe care o aduce. Propune şi un design atractiv şi arătos, plus o talie subțire, de doar 7 mm. Acest model cântăreşte şi 144 de grame, iar aceste dimensiuni îl fac mai subţire decât iPhone 6S cu 0.1 mm şi cu doar 1 gram mai greu şi asta în condiţiile în care are o diagonală clar mai mare.

În zona frontală avem un panou din sticlă 2.5D, iar smartphone-ul e disponibil pe auriu sau gri. El are o carcasă metalică unibody, cu o amplasare originală şi interesantă a antenelor, integrate sub forma unei dungi din plastic pe marginile porţiunii din spate. Acele dungi servesc şi pentru a accentua trăsăturile telefonului şi arata mai bine decât antenele de pe un iPhone de exemplu.

Terminalul are aderență bună, construcţie solidă şi e comod, deşi utilizarea cu o singură mână nu e uşoară, fiind un device lung. Feedbackul butoanelor e excelent, în frunte cu cel Home. Acesta este cel mai arătos model high-end de la Allview din ultimii ani şi are un finisaj excelent şi elegant.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×