Invazia telefoanelor cu camere pătrate începe! ZTE Blade 20 este unul dintre ele și îl vedem în imagini via FCC

799 ori
<b>Invazia telefoanelor cu camere pătrate începe! ZTE Blade 20 este unul dintre ele și îl vedem în imagini via FCC</b>Era de așteptat ca noua generație iPhone să pornească un trend proaspăt în rândul producătorilor de telefoane, iar de această dată nu mai este vorba despre bretonul lui iPhone X ce a fost copiat de multe companii

Era de așteptat ca noua generație iPhone să pornească un trend proaspăt în rândul producătorilor de telefoane, iar de această dată nu mai este vorba despre bretonul lui iPhone X ce a fost copiat de multe companii, ci despre camera pătrată. Deși adusă în mainstream de către Huawei cu un an în urmă pe Mate 20, iată că abia acum când Apple lansează un telefon cu asemenea design și restul se grăbesc să copieze.

ZTE Blade 20

ZTE este una dintre aceste companii care va aduce o cameră pătrată pe modelul Blade 20. Acesta din urmă tocmai ce a fost certificate de către FCC și astfel îl putem vedea într-o serie de fotografii reale, dar și într-o schiță extrasă din manual. Vedem că telefonul are un panou frontal cu decupaj picătură în zona superioară, dar și o bărbie destul de generoasă jos.

ZTE BLade 20

Camera pătrată apare în colțul din dreapta spate fix ca pe iPhone 11 și include 3 senzori foto + bliț LED. Aflăm că smartphone-ul oferă port USB-C pentru încărcare, slot microSD, jack audio și scanner de amprente fizic. Mai descoperim și că ZTE aduce aici un procesor MediaTek Helio, dar și o baterie de 5000 mAh ce se va încărca rapid la 18W. 

Nu avem detalii despre preț sau alte dotări, astfel că va trebui să așteptăm teasere sau direct lansarea device-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×