Noul ROM HTC HD2 rezolva unele din buguri, creste viteza handsetului (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.559 ori
<b>Noul ROM HTC HD2 rezolva unele din buguri, creste viteza handsetului (Video)</b>Iata ca un nou ROM este disponibil pentru terminalul HTC HD2, in varianta 1.48 WWE. Noul software rezolva problemele cu calendarul si imbunatateste viteza handsetului, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos: &nbsp; &nbsp; Desi HTC HD2 se misca mai...

Iata ca un nou ROM este disponibil pentru terminalul HTC HD2, in varianta 1.48 WWE. Noul software rezolva problemele cu calendarul si imbunatateste viteza handsetului, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos:

Desi HTC HD2 se misca mai rapid, iar bugul calendarului care nu permitea utilizatorului sa treaca peste finalul anului a fost corectat, ne intrebam daca acest build 1.48 WWE se ocupa si de problemele cu camera, pe care le discutam saptamana trecuta. Daca va mai amintiti, HTC HD2 prezenta unele pete roz in centrul pozelor facute cu camera sa, aparent din cauza unor defectiuni ale balansului albului.

Noul ROM poate fi instalat pe orice terminal deblocat fara HardSPL si asteptam cu nerabdare feedbackul celor care l-au testat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×