Opera lanseaza noi versiuni beta ale lui Opera Mini si Opera Mobile

1.299 ori
<b>Opera lanseaza noi versiuni beta ale lui Opera Mini si Opera Mobile</b>Opera a lansat ieri noi versiuni beta secundare ale lui Opera Mini 5 si Opera Mobile 10, disponibile sub forma de downloaduri gratuite. In aceasta versiune secundara, Opera Mini si Opera Mobile permit utilizatorilor sa foloseasca functii tip desktop, cum...

Opera a lansat ieri noi versiuni beta secundare ale lui Opera Mini 5 si Opera Mobile 10, disponibile sub forma de downloaduri gratuite. In aceasta versiune secundara, Opera Mini si Opera Mobile permit utilizatorilor sa foloseasca functii tip desktop, cum ar fi Opera Link si Download Manager, direct de pe telefonul mobil.

Prin intermediul lui Opera Link, utilizatorii pot sincroniza setarile personale ale browserului cu cele de pe varianta desktop a lui Opera. In plus, astfel se vor sincroniza toate terminalele conectate, fie ca e vorba de date legate de bookmarkuri, Speed Dial sau motoarele de cautare preferate. Download Manager va oferi utilizatorilor o metoda mai buna de a controla si de a creste viteza downloadurilor pe telefoanele mobile.

Printre imbunatatirile aduse de aceste noi versiuni beta se numara un design mai finisat, o mai mare unitate a produselor Opera, bookmark-urile vizuale cunoscute drept Speed Dial si browsingul pe baza de taburi. Opera Mini ramane un produs de succes, cu peste 40 de milioane de utilizatori in luna octombrie, conform statisticilor oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×