Android 2.1 testat pe un HTC Hero, in varianta europeana (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.405 ori
<b>Android 2.1 testat pe un HTC Hero, in varianta europeana (Video)</b>Iata un clip video mai jos care prezinta OS-ul Eclair in actiune pe un smartphone HTC Hero, in varianta europeana. Multi dintre utilizatorii lui Android 1.5 tanjesc dupa asemenea functii: &nbsp; &nbsp; Android 2.1, zis si Eclair aduce foarte mult cu o...

Iata un clip video mai jos care prezinta OS-ul Eclair in actiune pe un smartphone HTC Hero, in varianta europeana. Multi dintre utilizatorii lui Android 1.5 tanjesc dupa asemenea functii:

Android 2.1, zis si Eclair aduce foarte mult cu o combinatie dintre interfata HTC Sense si Google Android 2.0. Avand in vedere succesul lui Sense, adoptarea UI-ului pe noul Android este o mutare buna pentru Google si HTC. In clip putem observa cum arata meniul de playback multimedia, cel YouTube si functia Google Maps, cu sectiunea Layers.

Tot ce ramane de facut acum este ca operatorii de telefonie sa inceapa sa ofere update-ul de software in timp util pe numeroase modele HTC Hero vandute in Europa. Pe cand si o versiune a OS-ului pentru restul tarilor?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×