HTC HD2 are probleme cu camera... in curand si un fix pentru bug

2.419 ori
<b>HTC HD2 are probleme cu camera... in curand si un fix pentru bug</b>Nu totul e roz in paradis, astfel ca pana si cel mai celebru smartphone produs de HTC are problemele sale, dupa cum descoperim pe forumul HTC Club. Se pare ca terminalul are niste mici probleme cu camera, care determina aparitia unor pete roz pe...

Nu totul e roz in paradis, astfel ca pana si cel mai celebru smartphone produs de HTC are problemele sale, dupa cum descoperim pe forumul HTC Club. Se pare ca terminalul are niste mici probleme cu camera, care determina aparitia unor pete roz pe fotografii, cum este cazul si in imaginea de mai jos.

Aceasta este o poza facuta de catre un membru al forumului anterior mentionat, folosind un HTC HD2 si o foaie alba. Problemele cu camera sunt cauzate de o eroare de soft la capitolul balans de alb si determina aparitia unor pete roz in centrul imaginii. Aparent, doar primele loturi de handseturi au aceasta prolema, ea fiind deja corectata pe modelele mai noi.

Raspunsul celor de la HTC vine aici, sub forma oficiala si confirma defectiunea de software a camerei, anuntand si ca vom beneficia de un fix cat de curand posibil. Oare ce alte defecte mai are HD2?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×