Noul Samsung i900 cu camera de 5 megapixeli, "scapat" pe mana presei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.653 ori
<b>Noul Samsung i900 cu camera de 5 megapixeli, "scapat" pe mana presei</b>Se pare ca departamentul de Research & Development ale celor de la Samsung a facut o pasiune subita pentru touchscreenuri recent. Inca un telefon mobil bazat pe sistemul touch a fost "scapat" pe Internet. Samsung i900 va rula Windows Mobile 6.1 si va...

Se pare ca departamentul de Research & Development ale celor de la Samsung a facut o pasiune subita pentru touchscreenuri recent. Inca un telefon mobil bazat pe sistemul touch a fost "scapat" pe Internet.

Samsung i900 va rula Windows Mobile 6.1 si va incorpora un display touchscreen cu diagonala de 3.5 inch si o rezolutie de 240 x 400 pixeli. Pe lista de feature-uri a acestui handset quad-band se afla conectivitatea Wi-Fi si Bluetooth 2.0, plus radio FM si GPS. Camera acestui terminal are o rezolutie de 5 megapixeli, in vreme ce transferurile de date se vor realiza la viteze HSDPA de 7.2 Mbps.

Memoria interna a lui i900 poate fi marita cu ajutorul slotului pentru carduri microSD, care va oferi suport pentru carduri microSDHC. Aceasta uimitoare lista de dotari este cuprinsa intr-un terminal compact care masoara 112 x 56 x 12.5 mm. De obicei astfel de handseturi se dovedesc a fi prea bune pentru a fi adevarate, dar ramane de vazut in ce fel ne va surprinde Samsung i900 in cadrul showului Mobile World Congress din februarie 2008.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×