Un brevet Samsung detaliază scanner-ul de iris ce va fi regăsit pe Note 7

1.086 ori
<b>Un brevet Samsung detaliază scanner-ul de iris ce va fi regăsit pe Note 7</b>Una dintre dotările pe care le vom vedea la bordul lui Samsung Galaxy Note 7, va fi și scannerul de iris. Această metodă de autentificare este detaliată astăzi chiar de către un brevet proaspăt primit de către compania sud-coreeană. Aflăm astfel că

Chiar ieri, @evleaks confirma prezența scanner-ului de iris pe Samsung Galaxy Note 7 alături de alte dotări hardware (display QHD Super AMOLED 5.7 inch, 64 GB stocare), iar astăzi avem ocazia să aflăm mai multe despre această metodă de autentificare prin intermediul unui brevet primit de către compania sud-coreeană recent. 

Noua aplicație de brevet completată de către Samsung detaliază modul în care va funcționa acest sistem de recunoaștere a irisului prin intermediul camerei foto. Ei bine, sistemul de față va genera un semnal de imagine prin captura de fotografii ale feței și a ochilor utilizatorilor, utilizând 3 lentile pentru această acțiune - înainte de verificarea irisului pe baza imaginii generate în final. De asemenea, în ecuație sunt incluși și alți factori înainte de a permite accesul la device.

Tot de aici aflăm că un semnal sonor de tip îndrumare va fi emis de către sistem în situația în care prima încercare de autentificare pe baza scanării irisului, eșuează. Deși funcția sună interesantă la prima vedere, se pare că procesul de autentificare poate fi unul anevoios, unul cu siguranță nu la fel de rapid cu cel pe bază de amprentă. Partea bună însă, va fi securitatea sporită oferită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×