Cosmote isi extinde serviciul de roaming

1.689 ori
<b>Cosmote isi extinde serviciul de roaming</b>Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania va oferi o mai mare acoperire, in roaming, pentru clientii sai, fie posesori de abonamente sau cartele. Va reamintim faptul ca operatorul a crescut cu peste 100% numarul de retele care fac parte din...

Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania va oferi o mai mare acoperire, in roaming, pentru clientii sai, fie posesori de abonamente sau cartele.

Va reamintim faptul ca operatorul a crescut cu peste 100% numarul de retele care fac parte din acordurile roaming in 2006. Acest lucru se aplica in cazul clientilor prepaid, in vreme ce cresterea a fost de 10% in cazul retelelor roaming destinate abonatilor, conform agora.ro. Cosmote ofera servicii roaming la ora actuala in 115 tari, colaborand cu 234 de operatori, in cazul utilizatorilor de servicii Cartela Cosmote.

In cazul abonatilor, roamingul este extins in 119 tari si Cosmote primeste suport de la 250 de retele, cu care a incheiat parteneriate. Printre tarile in care operatorul ofera acoperire romanilor se numara Austria, Spania, Ungaria, Portugalia, Belgia, Olanda, acoperirea extinzandu-se si in America Latina, Orientul Mijlociu sau Africa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×