Noul senzor Touch ID de pe iPhone 6 este fotografiat

Autor:  | Publicat în:  Apple 662 ori
<b>Noul senzor Touch ID de pe iPhone 6 este fotografiat</b>Zvonurile legate de Touch ID din ultimele luni au avut de-a face mai degrabă cu faptul că senzorul pentru amprente va sosi pe iPad Air 2 și pe un nou model iPad Mini. Ei bine astăzi aruncăm o privire asupra lui Touch ID în varianta pentru iPhone 6....

Zvonurile legate de Touch ID din ultimele luni au avut de-a face mai degrabă cu faptul că senzorul pentru amprente va sosi pe iPad Air 2 și pe un nou model iPad Mini. Ei bine astăzi aruncăm o privire asupra lui Touch ID în varianta pentru iPhone 6.

îl vedem în câteva fotografii, inclusiv una care îl compară cu senzorul pentru amprente de pe iPhone 5s. Sursa acestor imagini tine să ne reamintească faptul că 19 septembrie e data care trebuie marcată în calendar pentru lansarea lui iPhone 6. Fotografiile cu senzorul Touch ID au fost realizate în Japonia și din câte văd prea multe schimbări ale acestui mecanism nu există. E posibil ca noul senzor să aibă precizia crescută și să fie mai rapid decât predecesorul său, totuși.

Noul senzor Touch ID de pe iPhone 6 este fotografiat

în ultima vreme am mai văzut diferite componente ale lui iPhone 6 fotografiate, cu accentul pe panoul ecranului sau, carcasa și butoanele acestui model. Ce așteptăm în continuare e un video detaliat cu un iPhone 6 care să booteze în iOS 8. Aceasta ar fi scăparea supremă, care probabil că nu se va întâmpla cel puțin până în septembrie. Dacă Galaxy S6 sau Note 4 vor avea scanner de retină va deveni oare Touch ID brusc învechit?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×