Noul flagship Allview X3 Xtreme ar putea veni cu cameră duală; iată un prim teaser

1.163 ori
<b>Noul flagship Allview  X3 Xtreme ar putea veni cu cameră duală; iată un prim teaser</b>Un teaser proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne anunță că Allview pregătește în acest moment lansarea flagship-ului X3 Xtreme - terminal care aparent ar urma să beneficieze de o cameră foto duală la pachet. În stilul Huawei P9, acest telefon adoptă un

De curând am aflat că brașovenii de la Allview pregătesc lansarea unui smartphone numit X3 Soul Plus, smartphone ce se pare că nu va sosi singur, ci alături de un nou flagship ce va fi cunoscut pe piață drept X3 Xtreme. Avem astăzi parte de un teaser oficial pentru acest model, unul ce pare a dezvălui o dotare foarte interesantă pe care terminalul ar putea-o aduce la bord - și anume o cameră foto duală.

Allview X3 Xtreme

Acest modul este reprezentat în imaginea teaser, fiind compus dintr-un senzor color și un altul monocrom - exact cum avem și pe Huawei P9. De asemenea, ne așteptăm și alte dotări high-end, cum este cazul unui display cu rezoluție Quad HD, a unui chip de 4 GB memorie RAM și a unui procesor MediaTek cu 10 nuclee.

Camera foto duală va filma cu siguranță la rezoluție 4K Ultra HD, și vom avea parte de un senzor la fel de interesant și pentru realizarea de captură selfie. Rămâne să vedem dacă diagonala de 6 inch aflată pe X2 Xtreme, va fi păstrată și de către succesorul său și dacă vom avea în continuare parte de difuzoare stereo. Așteptăm noi materiale teaser în următoarea perioadă, materiale ce vor oferi indicii cu privire la dotările propuse aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×